Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helleholmgrenjensen.dk/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Familiekonsulent Forældrestøtte - §54 Helle Holmgren Jensen

Hvem er jeg ?


Helle Holmgren Jensen - Født 1966 - Bor i Holbæk - Har en søn.

Jeg har siden starten af 1990’erne arbejdet og uddannet mig indenfor det sociale område og er selvstændig socialkonsulent & forældrestøtte - § 54.1(siden 2013). Jeg har arbejdet som familiebehandler i en vestsjællandsk kommune igennem en årrække, været dagplejepædagog, arbejdet i Dansk Røde Kors og som socialpædagog på opholdssted mv. Derudover har jeg siden 2006 løbende haft opgaver som forældrestøtte-§ 54.1 støtteperson for forskellige kommuner. Igennem PS foreningen får jeg løbende information om nyt lovstof, der kan være med til at sikre forældre og børns retssikkerhed.  Derudover deltager jeg i kurser, og erfaringsgruppe. Jeg har i en årrække haft Cand. psykolog Susan Hart som supervisor, og har p.t May Scharling som supervisor.

Jeg er uddannet socialpædagog, supervisor fra Centret ved Søerne, ICDP-terapeut fra University College Nordjylland, og systemisk terapeutisk uddannelse fra Inpraxis. Derudover er jeg uddannet som instruktør i ”klar til barn” kurset fra socialstyrelsen, samt PREP-lederuddannelse på Center for Familieudvikling. Jeg har diverse kurser, blandt andet i Neuroaffektiv udviklingspsykologi med Cand. Psyk. Susan Hart, Circle of Security, samarbejdsbaseret problemløsning, kurser om seksuelle krænkelser og overgreb mod børn, samt kursus i børns og Familiers livsvilkår fra Kempler instituttet mv.

render time: 0.2655 s
© 2013 - 2018 by   graphic by use Designer Pro X9 theme build on