Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/helleholmgrenjensen.dk/public_html/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Familiekonsulent Forældrestøtte - §54 Helle Holmgren Jensen

Forældrestøtte - § 54 Støtteperson

Forældre til anbragte børn har ret til en støtteperson iht. lov om social service § 54. Forældrestøtten skal være uvildig og uafhængig af socialforvaltningen, og er et tilbud til forældre. Opgaven kan udføres før, under og efter en anbringelse.

Hvis du har fået anbragt dit barn, har du ret til en forældrestøtte. Min opgave er at lytte til dig, og støtte dig i den svære situation, det er at få sit barn anbragt. Jeg er uafhængig af kommune, og skal ikke fortælle din sagsbehandler, hvad vi taler om. Jeg kan støtte dig i samarbejdet med din kommune, samt være med til at læse og forstå materialet omkring anbringelsen.

Jeg kan støtte dig i samarbejdet med anbringelsesstedet, og støtte dig i at have kontakt til dit barn. Jeg har ingen indflydelse på beslutninger om dit barns anbringelse. Det er din sagsbehandler, der skal bevilge timetal og støtteperiode. Det er gratis for dig at have en forældrestøtte.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om forældrestøtte. Du kan også gå ind på PS foreningens hjemmeside www.psforeningen.dk og læse mere om ordningen, eller på socialstyrelsens hjemmeside www.socialstyrelsen.dk/born-og-unge/anbringelse/foraeldrestotte

render time: 0.3608 s
© 2013 - 2018 by   graphic by use Designer Pro X9 theme build on